Ga naar productinformatie
1 von 1

Momenten van roem

Lehmann redt de penalty van Riquelme en leidt Arsenal naar de Champions League-finale van 2006

Normale prijs €20,00 EUR
Normale prijs Verkoopprijs €20,00 EUR
Verkoop Uitverkocht
Inclusief btw. Verzendkosten worden berekend bij de checkout.
Maat
Kader

Het was een dramatisch einde van een zeer sterk Champions League-seizoen. Nadat Arsenal op weg naar de halve finales onder meer Real Madrid wist uit te schakelen, wachtte hen in Villarreal een zogenaamd makkelijke tegenstander. Maar de heenwedstrijd, die de Gunners nipt met 1-0 wonnen, liet zien dat ‘de gele onderzeeër’ niet onderschat mag worden.

Villarreal drukte 90 minuten aan en kreeg vervolgens in de 90e minuut een omstreden strafschop.

Het Riquelme-team startte, maar Jens Lehmann pareerde!

Voor Lehmann was dit op dit moment het hoogtepunt van een sensationeel Champions League-seizoen, ook al zou hij een tragisch figuur worden in de finale.