Ga naar productinformatie
1 von 1

Momenten van roem

Redding op het allerlaatste moment! Diaz vrije trap doelpunt in blessuretijd 2015

Normale prijs 716.00TL
Normale prijs Verkoopprijs 716.00TL
Verkoop Uitverkocht
Inclusief btw. Verzendkosten worden berekend bij de checkout.
Maat
Product

Wat een drama in het Karlsruhe Wildparkstadion in de degradatieterugwedstrijd tussen KSC en HSV in 2015.

Yabo opende de deur voor promotie In de 78e minuut zette de KSC was ver boven.
Na het 1-1 gelijkspel in de heenwedstrijd leek alles op degradatie voor Hamburg. Tot de 91e minuut van de wedstrijd. Marcelo Diaz neemt de vrije trap en zet deze daadwerkelijk om in de gelijkmaker! HSV redde zichzelf op de laatste seconde in de verlenging waarin invaller Nicolai Müller in de 115e minuut het beslissende doelpunt wist te maken en de stand op 2-1 bracht en René Adler in de laatste minuut van de blessure een handstraf van Hennings kon pareren tijd.