Ga naar productinformatie
1 von 1

Momenten van roem

Roma bereikt het wonder tegen Barcelona: het kopdoelpunt van Manola in de halve finale

Normale prijs €20,00 EUR
Normale prijs Verkoopprijs €20,00 EUR
Verkoop Uitverkocht
Inclusief btw. Verzendkosten worden berekend bij de checkout.
Maat
Kader

Roma ging de terugwedstrijd van de kwartfinale van de Champions League in met een 4-1-achterstand. Alleen zij hadden tenminste voor mogelijk gehouden wat er in de 90 minuten gebeurde.

Onder leiding van Roma-speler De Rossi kwamen de thuisploeg al na zes minuten op voorsprong dankzij het doelpunt van Dzeko. Het lukte de Romeinen echter pas bij rust om opnieuw te scoren.

Maar toen de aanvoerder zelf scoorde en de stand op 2-0 bracht, was het voor alle Roma-fans duidelijk: het wonder was die dag mogelijk.

En dus bleven de gastheren moedig optreden en probeerden het derde en beslissende doelpunt te scoren.

In de 82e minuut braken alle barrières toen Manolas, na een hoekschop van invaller Cengiz Ünder, de bal neerlegde in het net kopte de lange hoek.